Tiden den rusar och nu e man plötsligt inne i v 18 då i graviditet nr 2.
Känns inte som man har samma koll, som med den förstfödda.
Där antecknade man ju minsta lilla sak, hade pejl på allt och nu känns det bara som man har noll koll på saker och ting då man är så involverad i den första som bara den ändå.
Verkar  som Barn nr 2 mest får "hänga på" ..
Många flerbarnsföräldrar säger ju att det är så då syskonet också är född.. att den får finna sej i mkt mer än den första fick. och det säger ju sej själv lite tycker jag..
Är ju inte direkt att man kan säga åt den äldsta att nej du nu e det mamma o bebisen som behöver ta det lugnt--utan det kommer ju vara HIGH life från morgon till kväll.
Den lille kommer "hänga som en vante" på armen, i all lek med den största.. och man ser ju ett klart mönster med de yngsta syskonet sen att den kommer ta efter ALLT vad den äldsta gör.
Så på så vis kan man ju nästan säga att barn nr 2 e före i sin tid vad det gäller utvecklingsstadiet en del annat :)


Har fått ta del av två vänner om väntande bebisar.. så förhoppningsvis går allt vägen då det tyvärr faktiskt sett lite illa ut med blödningar och ett och annat oväntande besked trots ett positivt grav-test och där det sen inte syns ngt på Ultraljud.
Ibland undrar man varför det ska hända just dem man vet vill ha fler alt försöker få sin första.. medans mga andra kan skaffa hur mga som helst men sen struntar i sina barn bokstavligen.. det är en  väldigt orättvis värld vi lever i.
egentligen verkar det som om man ska vara glad över det man fått och ta del av.
Men ALLA längtar oftast efter mer eller efter saker man saknar istället för att uppskatta det man har idag...
Är det samhället som påverkar oss så otroligt mkt??


Helgen e kommen och den är alltid lika efterlängtad ... så skönt med ledighet och framför allt att ta dagen som den kommer med familj och vänner etc.
Imorgon blir d kalasfirande och idag inhandlades presenterna :)
blir hemmagjort födelsedagskort med.. gäller att vara kreativa då dagarna e gråa och regniga.

Ha en skön lörd!

KRAMAR

5 kommentarer

madde

20 Sep 2008 14:00

ja du.. 2an får finna sig i d mesta men till stor del tror ja bara d ä nyttit faktiskt..

Susan

20 Sep 2008 19:49

Visst tar lillsyskonen efter...se på Stella. Hon ska göra ALLT som Eliott gör även om hon inte kan...haha. och tidigare med mycket är hon också om jag jämför med Eliott.



Snart dax för UL...spännande.

Susan

20 Sep 2008 21:48

Jag har bara hennes förnamn och hennes 2 efternamn och att hon är född 1971.

Ann-Helen

20 Sep 2008 21:50

Japp, precis så är det med minstingen, här hänger Linux bara med i rutinerna och det funkar jättebra. Självklart få vi anpassa oss efter honom också om han är lite ledsen osv men vi har ju 2 trygga famnar här, en till varje barn:)



Kram

bella

22 Sep 2008 17:26

du kommer blir en toppen tvåbarnsmamma, de kommer säkert va tufft men du klarar det gumman. det tror jag iallafall =) kram

Kommentera

Publiceras ej