jag kan bara säga att helgen varit underbart trevlig. Alla ni som förgyllt den tackar jag så hjärtligt!
Igår var vi hembjudna på grillafton hos en av mina arbetskollegor i Arlöv-där det vankades massa god mat,dricka och trevligt sällskap.
Vi var 12 vuxna och tre barn-den minsta var klart Emanuel :) som inte ville sova då det var massa spännande saker att inspektera och värmen var hett.
han kom till ro vid 22tiden och sov i vagnen tills 01.00 då vi körde hem.. och han lät oss sova till 8.30 imorse .. JAG TACKAR så mkt!!
Han kände att vi behövde sömnen minsann.
Dottern övernatta hos min syster i helsingborg -där dem varit hemma hos en av barnen på hennes jobb och lekt och badat och haft toppen.
natten hade hon visst skrämt slaget av syrran och sambon då hon råkade trilla av deras säng-rätt ner på golvet ... som det kan gå!
Hade dock inte varit ngn större fara...
bara att hon hållt moster vaken i en timme mellan 03.00-04.00 *fniss* bara för ungdomarna att vänja sej inför vad som väntas skall den dagen dem skaffar smått ;) hehe

Idag var vi på picknick mys i Hembygdsparken/ Ängelholm med trevligt sällskap.. Nga vänner gjorde oss sällskap på filtar och så lekte barnen och hade det riktigt kul på lekplatsen som finns där. + vi fick se Pettson och Findus på scenen.
En riktigt toppendag som däckade både vuxna och barn-så det var en fam med breda leende på läpparna som entrade hemmet nu ikv'äll.
Har ni inte besökt hembygdsparken så är det på tiden ni gör det :)
parken är öppen året runt och är en gratis oas där det finns djur,lekplats, grillplatser, caféer och annat som prisar en fam :)
TOPP BETYG från mej

1 kommentarer

D i v a

28 Jun 2009 22:34

Yeah, super dag :) & ja, himmel va hon skrämde oss! hahah :)

Kommentera

Publiceras ej