Gud sicket underbart väder...
Det är riktig vår i luften idag.
Har varit ute på mamma-barn träff på fm och rullat vagnarna på långpromenad. och sen avslutade vi på vårt lokala kondis då mga av dem små sov gott.
Lillebror var dock vaken och såg glädjeligen på  vad jag mumsa i mej..för att sen få smaka på det i sin egen mat :) haha goa pågen där.

Hämtade dottern på fsk och nu har vi busat ute i trädgården som bara den.då Lillebror sover i vagnen på trallen.
passade på att avnjuta en kopp kaffe i solen med.
Mannen o dottern ska och kolla ny bil nu-så medans lillebror sover passar jag på att slänga iväg nga ord.
Är ju så att from imorgon så äger vi ingen firmabil längre iheller-då mannen blivit "varslad" på jobbet sitt. Mannen sa upp sig för en tid sen då det pratades om nedskärning där med på hans företag och framtiden såg oviss ut.
tyvärr mga dystra tider för mga företag just nu.
och att köra runt i en liten Nissan Micra som mannen hade då han var singel ( det var 6 år sen minst..hehe) med en familj på 4 och en barnvagn..nope det funkar INTE!!!
Vet ju att mannen INTE kommer gå arbetslös länge.. han söker jobb flitigt som bara den och han har redan ev ngt nytt på G..så det känns skönt.Plus att han har Länge funderat på att studera marknadsföring och annat för att få ett bredare koncept i ryggsäcken ( han kikade på det redan nu i samma veva som han bytte jobb)
så det kom kanske i tiden detta..
Brukar vara så-jag säger ju att ALLT har en mening och så e det ju. Bara att man själv oftast INTE tar steget.
Hör ju från mga vänner -antingen blir de uppsagda eller deras respektive just nu.. INGEN ROLIG TID då det gäller jobb och annat.
tack och lov har en annan ett jobb som skriker EFTER personal-så vår framtid är ju säkrad så sätt.

Nix pix..man ska INTE hänga läpp.. ta vara på det bästa möjliga och gör det bästa av det.. vi får se det som att mannen får följa lillebrors utveckling mera ingående denna gr tills nästa jobb/studier kommer.

undra om våra nya löner i Kommunal e fastställda? jag e bara nyfiken ... inte för att jag behöver dem men det vore roligt att veta vad man får fast man e mammaledig just nu *s*
tror dock INTE man som kommunalanställd har samma förmåner som mannen har via sitt fackförbund.. den dagen man blir arbetslös?
en garanti täckning då lönen överstiger en viss summa - att om man tecknat denna försäkring utöver-att man får 80 % av sin lön i A-kassa.
Inte för att vi kommunalarbetare kan skryta med chefslöner direkt men ...


Fick bli en Smoothie la Chiquita på vagnrundan på fm.


2 av 4 mammor på fika med barnen från föräldragruppen, som var med idag.


Dotter Busloppa


Åh vad spritter i kroppen då vårsolen gassar alltså. Man blir genast MKT piggare och positivare av sej. Visst är det sjukt vad ett väder kan påverka en?
PÅSK nästa vecka också..
åh vad jag ÄLSKAR traditioner-framför allt sen man själv har skapat en familj.
allt pyssel, all mat och allt annat runtomkring.
UNDERBART!!!

Hur ska NI fira påsken???


5 kommentarer

Mia

31 Mar 2009 18:29

Inget ont som inte för något gott med sig. Hoppas det går bra för er. Påsken firas hemma med släkten ,Kram

D i v a

31 Mar 2009 21:43

med er ju ;D

Anonym

01 Apr 2009 09:00

Va tråkigt att han blivit varslad han med,han är ju dock ej ensam,jävla skit ! Jag tänkt väl,han har varit hemma en massa den senaste tiden ju,hihi! det var ju inte längesen han fick det jobbet,precis som Håkan=/ Kan han inte få jobb där han var innan då?



Kram!

cattis

01 Apr 2009 13:12

JAG ÄLSKAR CORNELIA FRÅN elias. han sa d när han såg henne på bild sötis. gud va E ler nu kram på er

Ann-Helen

03 Apr 2009 15:45

Beklagar att din sambo mist jobbet, inget kul alls. Hör många som gör det nu, undrar hur länge man själv sitter "säkert"?



Många kramar

Kommentera

Publiceras ej