I tisdagskväll var jag och 9 andra bloggare från WallesGlantz PR-event speciellt inbjudna på en oerhört förtrollande kväll av fantastisk hudvård och sprakande release av DragonBlood drycken i VictusClinic:ens lokaler i centrala Malmö. Förutom att bli borttrollade i foajén av en mkt skicklig trollkarl med rena rama kortkonster bla så fick jag umgås med massa trevligare bloggare - nya som "gamla" bekanta och fick mej många härliga skratt tillsammans. 
Jag är så tacksam över att få ta del av allt detta roliga - tack vare Emelie Walles och Camilla Glantz, som står bakom WallesGlantz PR -event! Tusen tack tjejer! 
 
 
 
 
 
Solution by Victus är en hudvårdsserie som finns för alla hudtyper. Produkterna ska kännas enkla, givande med bra resultat. Huvuduppgifterna i själva produkterna är att skydda hudens naturliga barriär och säkerställa pH värdet utan att torka ut! 
Vi fick äran att prova varje produkt och nga av oss även möjligheten att bli behandlade med dessa av en lugn och harmonisk hudterapeut i en skön miljö ... 
 
 
 
Deras serum blev snabbt en favorit - framför allt då den samtidigt mjukade upp som den arbetade. 
Man kände sig len och ren efteråt - precis som med deras Wash IT off rengöring 
 
 
Still Young och Keep IT Young var två andra crémer anpassade för den yngre alt mogna huden. Jag fick med mej bla en av dessa produkterna i min goodiebag och den  kändes redan efter första stund helt ljuvlig på huden. 
 
 
en nyhet och release av en ny dryck från Sverige fick vi äran att prova denna kväll - Dragon Blood. 
en god, fruktig men varm med smak av kanel - dryck  utblandat med Sprite, is, hallon och blåbär! 
som en god iskall shot en sommardag skulle den även fungera! 
 
 
Jag kom hem med en lyxig goodiebag med fina produkter från Solution by Victus innehållande: 
 
Wash It off : en mild, fuktgivande och antibakteriell rengöringsgele som tar bort fett smuts och makeup, även ögonmakeup utan att skada den naturliga hudbarriären. 
 
Renew Yourself: ett serum som stärker hudens egna proteiner, slätar ut huden som förlorat sin naturliga fyllighet och spänst. Ger ett fylligare och spänstigare resultat. 
 
All U need: optimal kräm med kombinerad A-vitamin och glykolsyra. Krämen stimulerar produktionen av kollagen och har en lugnande effekt på irriterad hud. 
 
Keep IT Young: en 24 timmars kräm som är skapad för att återställa fuktnivån i huden, hämma enzymiska förstörelser samt återställa hudens naturliga elasticitet. 
Denna kräm är mer anpassad för den äldre huden. 
 
 
Jag vill tacka alla inblandade för denna trevliga kväll i skönhetens tecken tillsammans med en god release. 
För goda tilltugg som goda tunnbrödsrullar, crostinis, matiga goda smörgåsar och AloeVera drycker utöver! 
 
STORT TACK VictusClinic:en, Dragon Blood och WallesGlantz PR-event! 
 
www.Victusclinic.se / www.dragonblood.se / www.wallesglantz.se 
 
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej