Härliga Lördags morgon i huset 
- vaknade vid 7.30 idag 
efter varit uppe vid 3,30 
och rastat valp. 
Inte Mga missöden inne längre 
men ngn enstaka då och då.
imorgon har vi haft honom i tre veckor! 
 
 
I torsdags kom vänner över på kvällen och det blev ngn timmes mys med fika och lek i solen. 
Dessa sista dagar har vi ju verkligen haft tur med värmen. 
 
  
På dagen i torsdags hade vi hemmaprojekt inför 
putsningen på huset. 
Lampor som skulle monteras med, bytas ut till spotlights ist och en värmepump som skulle dras om och flyttas till baksidan av huset. 
 
 
2 av 3 brödrar och svärfar var över och hjälpte till.. 
stenar intill fasaden flyttades mm
Nog kommer huset vara i toppskick framöver även om man får leva i Byggnadsskiten ngn månad. 
ska börja knacka ner mosaiken på köksväggen 
och Få kök och köksbänk levererat. 
Vi måste beställa ny fläkt och en integrerad vinkyl bla.
Har även funderaT på att ha en vit glasskiva över bänkskivorna istället för kakel. 
Lättare och fräschare att hålla rent. 
 
Så nästa vecka ev börjar vi med köket efter 
våra dagsutflykter och minikräftskiva med vänner. 
 
Igår hade vi en solig härlig dag och jag passade på att njuta lite i trädgården 
man vet ju inte hur länge solen stannar denna sommaren! 
 
 
 
Bästa starten på dagen med en jordgubbssmoothie! 
 
Igårkväll till kvällsmat smällde jag ihop en 
GRILLAD NEKTARINSALLAD med parmaskinka! 
 
 
 
4 port. 
 
4 skivade nektariner 
200 G mozzarella 
1 -2 rödlökar 
2 rejäla nävar blandsallad 
1 näve pistagenötter alt pinjenötter
100 gram parmaskinka / ( eller annan lufttorkad skinka)
Flingsalt och nymald svartpeppar 
balsamico 
olivolja 
 
till servering: 
grillat surdegsbröd 
 
Dela och kärna ur nektarinerna. 
Pensla med lite olja och grilla i 3 min på varje sida.
skala löken och skär i tunna ringar. 
Häll av vätskan från mozzarellan och skär i mindre bitar. 
Lägg ut den sköljda salladen på ett stort fat. 
Häll över lite olivolja och balsamico. 
Fördela den grillade frukten,löken, parmaskinka och mozzarellan ovanpå.
salta och peppra lätt. 
Ringla över lite mer olivolja och balsamico. 
Strö över pistagenötterna ( använder ni pinjenötter - så grilla de i en het panna tills de fått lite färg) och servera med ett gott surdegsbröd ( grilla det med lite penslad olja och en klyftaD vitlök som du gnider brödet med) 
 
Supergott!!! 
 
 
men nu kaffe innan lite träning på hemmaplan i källaren. 
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej