[ S O M M A R K V Ä L L ]
24 grader och sol..
vilken värme här hemma!
Haft en härlig dag
först köksplanering på Kvik
sen kom min vän med barn över.
Massa mys och fika med glass och fruktsallad
en varm dag som denna.
Blev massa bus med Ozzy och Gizmo också ..
Bild: Carola
Lite träning på kvällskvisten
och nu lite gott grillat..
Provar grilloljan och marinaden från Spicy Dreams.
Ett företag som är gynnsamt för skolklasser och föreningar att tjäna en slant.
De har massa fint i krydd väg att erbjuda till ynka
100kr/fp
Bla dessa fina minidunkarna i 4 ex
Till köttet blev det en Halloumisallad med jordgubbar, mynta och valnötter.
Halloumisallad med jordgubbar, mynta och valnötter
4 port
1 L jordgubbar
1 fpk halloumiost
1 ask ruccola
2 kvistar mynta
1 kruka basilika
50 G valnötter
olivolja
balsamvinäger
Flingsalt
svartpeppar
gör så här:
Skiva jordgubbarna och skär osten i 1 cm tjocka skivor.
Lägg ut ruccola på ett stort fat.
Strö över skivade jordgubbar, plockade mynta och basilika- blad, ringla över olivolja och balsamvinäger.
salta och peppra.
Rosta valnötterna i en het stekpanna med lite flingsalt.
toppa salladen med krossade valnötter.
Stek osten i lite olivolja tills den får gyllene färg och lägg över de varma ostskivorna på salladen.
Servera!!!
Recept: Leila Lindholm / The fresh foodie
Kommentera