Vilken Söndag vi fick här hemma! 
 
Lite som fredagsmyset vi inte fick 
då jag var iväg på Badhytten i Skanör. 
 
Hittade ett kilo prisvärda havskräftor på CityGross i lördags
Var BARA tvungen att köpa (129kr)
för finns det något godare egentligen?! 
 
Så igår dukade jag upp 
 
Havskräftor 
Räkor
Vitlöksbröd 
Aioli 
 
till det drack mannen och jag varsit halvt glas 
Black Tower Pink Bubble 
 
Lite Sommarfeeling över vårt val .. 
tror solen påverkar en mer än vad man tror! 
 
 
Hemmagjord Aioli 
4 pers.
  • 2 äggulor
  • 
1 1/2 dl rapsolja
  • 1/2 dl olivolja
  • 1-2 vitlöksklyftor
  • 1 tsk fransk senap/dijonsenap
  • 1 tsk vinäger
  • 
salt
  • kayennepeppar
 
Gör så här;
  1. 
Vispa ihop senap, äggulor och vinäger till en majonäsliknande konsistens.
  2. Droppa oljorna i en försiktig stråle samtidigt som du vispar kraftigt. 
  3. Smaksätt med pressad vitlök, salt och kayennepeppar. 
Jag brukar även pressa lite citronsaft över ibland .. 
det ger en annan fräsch touch på aiolin! 
 
 
 
 
Åh sån sensation av smaker 
är i himmelriket. 
 
Efter lite SPAbad under den mörka kvällshimlen 
dukade vi fram de chokladdoppade jordgubbarna 
som intogs till kaffe och en repris av Parneviks på Tvn. 
 
 
 
 
Med andra ord tog vi igen med råga 
och kan nu starta veckan på bästa sätt.. 
 
Måndag igen!! 
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej