[ M O R S  D A G ]
 
 
so blessed! 
Att få vara mamma till två fantastiska och underbara barn. 
De skänker så mkt glädje ( men även ett och annat grått hår - Asg ) 
Två helt olika personligheter men ändå två av mej.. 
de har livet i sig av ljuvlig energi!
 
ikväll firades jag! 
Dagen var annars fylld av träning för dottern, kalas för sonen och Trädgårdshäng med plantering och lapa sol i solstolen.
 
Så sushi, cava och paket ( innehållande öronhängen och halsband) blev jag firad ikväll i uterummet.
har pioner i vasen inomhus ( som är en favoritblommA - plockade från trädgården även dom)
 
 
 
Jag har även gjort hemmagjord rabarbersaft 
på rabarber från trädgården. 
Det är så gott och fräscht. 
 
 
Recept
 
Från Leila Lindholm
  • 1 kg rabarber
  • 1,5 l vatten
  • 4,5 dl strösocker
  • 1 st citron, saften

Gör så här

  1. Skär rabarbern i småbitar och koka med vatten i cirka 15 minuter, rör inte då blir saften grumlig. Sila och släng rabarberresterna.
  2. Koka upp spadet igen tillsammans med strösocker och citronsaft, låt svalna.
  3. Häll upp saften i tillbringare eller flaska.

1 kommentarer

Anette

29 May 2017 05:24

Låter som en bra dag. Önskar dig en fin start på veckan. Kram Anette

Kommentera

Publiceras ej