En dag full med sorg,glädje och allvar.

Morgonen börjar med att vi ska vara hos sjukgymnasten med lillkillen redan 8.30 i Lund. Var snabbt upp, käka frulle och klä oss och ta oss dit.
Allt ser fin fint ut och han har bara en liten spänd muskel som är kvar att tämja..han gör stora framsteg hela tiden. Vilket är jätteskönt :) Man är ju alltid rädd om det dyrbaraste man har. och vill att dem ska vara friska till 100%. För er som nya läsare så är min son född med Torticollis..
( här får ni veta sjukdoms symdromet)

Efter behandlingen körde vi till Hbg där vi skulle möta upp delar av släkten för en dag på Fredriksdals Friluftsmuseéum. Min morfar fyller år också idag så vi sa vi gjorde detta som en liten utflykt och passade på att umgås alla. Ta en mysig fika i caféet och besöka alla djur och gamla byggnader.
Blev att vi fortsatte firandet hos honom efter också.
Men först var vi och satte blommor, hjärtan och ljus hos min saknade mormor.
För 10 år sen IDAG somnade hon efter att fått en hjärtinfrakt och ramlat ihop medvetslös .. Var medvetslös en lång stund så hennes ex sambo fick till slut prova att ge mun mot mun för att få liv i henne. Hon höll sej sen vid liv i respirator men vaknade aldrig upp ur sin medvetenslöshet ..vilket gjorde mig väldigt ont.
Jag minns dagen som igår
'då jag satt där intill henne då hon tog sina sista andetag då vi stängt av respiratorn :/ hennes vilja med att vilja hållas vid liv av maskiner och annat fick oss att besluta att det var bättre att vi fick minnas henne som den fina person hon var.
Hon skulle aldrig vilja bli en invalid resten av livet och då hon även var sk hjärndöd skulle hon inte ha en chans :(
En låt som alltid kommer vara speciell för mej denna dag som alltid får mej att minnas henne- är 

ROXETTEs låt STARS -då kuratorn kallade mej och min lillasyster som stjärnorna på den mörka himlen..jag saknar henne ngt så fruktansvärt..

R I P Helena Björkell - Livet är så orättvist... SAKNAR DEJ SJUKT MKT