
500 gram kassler
1/2 purjolök
2,5 dl milda mini Mat alt Vispgrädde
1,5 msk dijonsenap
1 msk malen ingefära
svartpeppar och salt efter smak
Riven ost
ananasskivor
kokt ris för 4 pers. Ca 3 dl
Chili och salladslök
Gör så här:
koka upp riset.
sätt ugn på 225 grader.
Finstrimla purjolök och kassler. Blanda minimat/ vispgrädde med dijonsenapen, ingefäran och salt o peppar.
Lägg över riset i en ugnsfastform. Toppa med purjolöken och kasslern. Lägg på ananasringar så det täcker. Häll minimat/grädd blandningen över.
Riven ost på och in i ugn tills osten smält.
Skär färsk chili i smala strimlor och hacka salladslök och garnera på Kasslern med ananas och servera...
( jag hoppade chilin för barnen skull ikväll här..)
servera med en god grönsallad till!
Kommentera