500 gram kassler 
1/2 purjolök 
2,5 dl milda mini Mat alt Vispgrädde 
1,5 msk dijonsenap 
1 msk malen ingefära 
svartpeppar och salt efter smak 
Riven ost 
 
ananasskivor 
 
kokt ris för 4 pers. Ca 3 dl 
 
Chili och salladslök 
 
Gör så här: 
 
koka upp riset. 
sätt ugn på 225 grader. 
Finstrimla purjolök och kassler. Blanda minimat/ vispgrädde med dijonsenapen, ingefäran och salt o peppar. 
 
Lägg över riset i en ugnsfastform. Toppa med purjolöken och kasslern. Lägg på ananasringar så det täcker. Häll minimat/grädd blandningen över. 
Riven ost på och in i ugn tills osten smält. 
 
Skär färsk chili i smala strimlor och hacka salladslök och garnera på Kasslern med ananas och servera... 
 
( jag hoppade chilin för barnen skull ikväll här..) 
 
servera med en god grönsallad till! 
 

Kommentera

Publiceras ej