Fredag igen ..
veckan har gått i ett nafs.
För en vecka sedan började jag min nya anställning
och alla rutiner börjar sakta falla på plats.
Ikväll smällde vi ihop ingefärskyckling med rotgrönsaker och en julmustsås till det.
Detta är en riktigt uppskattad måltid här hemma då maten sköter sitt i ugnen i 40 min typ
och julmustsåsen tar 5-10 min!

Julmustsås
- 4 dl crème fraiche
- 4 dl julmust
- 2 st hönsbuljongtärningar
- 2 tsk färsk ingefära, riven
- 2 tsk färsk rosmarin, hackad
- 2 msk äkta kinesisk sojA
- Blanda crème fraiche, julmust, buljongtärningar, ingefära, rosmarin och soja i en kastrull. Låt såsen puttra i 5-10 minuter.
Freixenet Prosecco
till det testades en prosecco från Italien
Nr: 77774
Pris: 99kr


En mer fruktig smak på en torr prosecco-
inslag av päron, honungsmelon och vita blommor.
⭐️⭐️⭐️
( föredrar mindre fruktighet och mer torrhet - men som en fördrink absolut )
nu intar vi sofflocket efter kaffet och en creme brule
och kollar film istället för julpyntet jag tänkt sätta upp.
Känner mej inte det minsta i form inför det och det är nog första året som jag inte ens känner julkänslan..
lite julblommor har fått göra sitt
Tar det ist im fm medans sonen tränar!

Hundarna har liksom barnen sin julkalender och nu är det snart nära..
23 dagar kvar
Kommentera