

Vilken Söndag vi fick här hemma!
Lite som fredagsmyset vi inte fick
då jag var iväg på Badhytten i Skanör.
Hittade ett kilo prisvärda havskräftor på CityGross i lördags
Var BARA tvungen att köpa (129kr)
för finns det något godare egentligen?!
Så igår dukade jag upp
Havskräftor
Räkor
Vitlöksbröd
Aioli
till det drack mannen och jag varsit halvt glas
Black Tower Pink Bubble
Lite Sommarfeeling över vårt val ..
tror solen påverkar en mer än vad man tror!

4 pers.
- 2 äggulor
- 1 1/2 dl rapsolja
- 1/2 dl olivolja
- 1-2 vitlöksklyftor
- 1 tsk fransk senap/dijonsenap
- 1 tsk vinäger
- salt
- kayennepeppar
Gör så här;
- Vispa ihop senap, äggulor och vinäger till en majonäsliknande konsistens.
- Droppa oljorna i en försiktig stråle samtidigt som du vispar kraftigt.
- Smaksätt med pressad vitlök, salt och kayennepeppar.
Jag brukar även pressa lite citronsaft över ibland ..
det ger en annan fräsch touch på aiolin!



Åh sån sensation av smaker
är i himmelriket.
Efter lite SPAbad under den mörka kvällshimlen
dukade vi fram de chokladdoppade jordgubbarna
som intogs till kaffe och en repris av Parneviks på Tvn.

Med andra ord tog vi igen med råga
och kan nu starta veckan på bästa sätt..
Måndag igen!!
Kommentera