jag har verkligen avnjutit min jul ledighet som ni märkt.
Inget bloggande sen lillejulafton .. för julen e ju min högtid verkligen!!
Trots att den iår har inneburit en massa flängande hit och dit med släkt och vänner. Men jag klagar inte.
förutom på att jag e trött som bara den nu, när man börjat jobba i mellandagarna. och foglossningarna tyvärr kommer lika fort som ett brev på posten med värk och rejäla sammandragningar då jag anstränger mej.
Jag känner verkligen hur trött kroppen är nu
och från att gått från 58 kg till numera 74 kg så e jag trött i rygg, knän och annat med.
Jag skulle vara tacksam för att bara vara och få vila dagarna i ända nu... så jag ska prata med min BM nästa vecka, för nu e det inte alls roligt.
Nu står jag knappt ut längre..så då får hon gärna sjukskriva mej fram tills min sem träder ikraft i slutet av jan..
Lillen är ju aktiv som bara den med och nu gör det nästan ONT var gr Han kickar sej på sidorna och puttar sej neråt oxå.. det känns som han skulle kunna komma när som!!!

Julen firade vi med släkten här hemma vid och jag har aldrig sett en julklappshög till dottern vara sååå stor som nu.. vad då bortskämd med saker.. men med en massa nödvändigheter och annat roligt.. är ju lycka att se barnens ögon tindra precis som julgransljus en dag som denna.
och den eviga väntan på tomten och få öppna upp alla paketerna..
men då kommer jag tänka på Vimmelmammans blogg..där hon önskar det enda i världen att få överleva sin sjukdom och vad e då en massa julklappar och presenter jämnfört med det? vad e värdet i sakerna??
Hennes blogg griper tag i en..
har ni inte läst den, så gör det.. där har vi en som kämpar och ser livet ur ett annat perspektiv sen hon fick diagnosen camcer i tunntarmen och är småbarnsmamma..
och hon har så rätt så!!!
www.vimmelmamman.blogg.se


Nyår imorgon..ett nytt år med nya tag och nya framgångar..
ser man tillbaka på år 2008 kantrades vårt år av mkt sjuka,så det hoppas vi går oss förbi år 2009..så vi kan fokusera på familjen som utökas då istället och göra roliga saker tillsammans.
Vi har dock beslutat att sommaren kommer hållas på hemmaplan.. och det blir ingen utlandstripp i maj som årligen vi gör ,då lillen då e dryga 3 mån.
Cornelia var åtminstone 6 mån då vi åkte med henne första gr..så kanske till hösten 2009.Får se vart d lutar då.
Ska fira in det nya året med nga vänner och det kommer bli lugnt.

SÅ GOTT NYTT ÅR på er!!!
vi ses 2009!!!GOD JUL på er alla!
julaftonsmorgon e kommen...
Vi har myst hela em och kvällen igår med släkt i Hbg och fått försmak på god mat och fina julklappar.
och idag ska det föreberedas med mat och annat för firande här hemma.

Så ha en riktig mysig julafton!
juliga kramar från ossDenna helg har gått så fort.. och mkt av det goda har det varit. Precis som det ska vara. Och framför allt då hela familjen är delaktig i det roliga.

I lördags var vi på julfest med nga av mina barndomsvänner i Hbg . Vi hade lite knyte-fest,där vi tog med oss lite av vart för att få till ett funktionsdugligt julbord för oss alla. Var himla trevligt. Bytte julklappar och massa festligheter.
Dottern tyckte det var lika kul minsann, men då klockan närma sej 21.30 tog musten ur henne och då blev det hemfärd.
Var ju en morgondag oxå med bestyr.
Vi firade jul med sambons släkt då, hinns inte annars i veckan. då två av dem arbetar..så då får man passa på fjärde advent.
Så vi har redan fått rejäl försmak på julklappar och julmat alla redan. :)

Jag o sambon fick oss en häpen upptäckt igår då vi öppna för att kasta skräp, i slaksspannen låg dotterns nappar... Hmm sa vi båda till varann.. har vi sagt att vi skulle ta dem bara så där utan dens andres vishet om det-då skulle det ju bli tandagnissel.. Men nope.. en stund senare kommer dottern med två nappar till i handen, öppnar till slasken och kastar dem där i-

"Mamma jag är faktiskt en STOR flicka och jag behöver INGA nappar..det e ju bara bebisar som har det" fick jag som svar då jag tittade på henne.

hennes egna beslut.. det kan ju inte bli bättre :) och nej det har inte vatt ngt gråt alls efter dem.. utan somnar hur gott som helst utan.. SÅ SKÖNT!
WOW säger jag bara..

Igår åkte jag på en rejäl förkyln IGEN och med den en hemsk hosta.. när sjutton ska man få hålla sej Kry???GRR.. knappt kunnat sova inatt.. vaknat var timme och vid 4tiden gick jag upp till kl 6,för jag blev tokig.. så satt i min ensamhet med ljusen tända i vardagsrummet och läste tidn med en stor kopp varm Oboy och två smörgåsar.. EGEN TID eller vad kallar man det? men kl 4-... NEEEEJ fyy..
så jag gick in o la mej igen vid 6 och sov till 9.30
men tala om att fått dagen att bli seg.. det jag hade tänkt vi skulle orkat göra idag, blev d inget av. och badhuset visiten jag hoppats på får vi skjuta på oxå :/ men men...

Imorgon bär det av med ännu mer julfirande .. ska fira lite med min moster o sambo. Det blir inte att de kommer till oss på julafton,då de ska fira med hennes sambos föräldrar då. Blir ju så..alla e man upptagna på sina håll.Men julen e här iallafall och sååå sjukt gott.

8 veckor oxå e det kvar tills lillen e beräknad att komma.. vart har tiden tagit vägen????
Ofattbart att nio månaders väntan snart e över.. jag som gnällt så :) hehe..
och dottern bara väntar och längtar...
Hon kommer bli en toppen syrra! jag känner det på mej...
Fick två rejäla säckar igår av sambons ena bror med fam,.som hade hur mkt kill kläder som helst.. en av dotterns kusiner e ju en grabb.. + en Baby Björn bärsele, hoppgunga, bröst pump etc etc..så nu e vi så redo vi bara kan bli :) heheh..
snart också dags att börja packa den sk BB-väskan..

har dock inte fått ngn kallelse ännu till UL.. skumt!!! men en av de andra mammorna på föräldragruppen,som e beräknad till den 4e febr , fick kallelse i slutet av jan.. hur kul är det???? en vecka innan beräkning typ???då kan man nästan tycka att det kan kvitta..för då e man så nära inpå ..

HA EN RIKTIG SKÖN JUL!
mga kramar