Jag hade en uber trevlig vistelse i Amsterdam som kunnat sluta illa för 3 av oss 5 resenärer. Tydligen SÅ hade dem inte registrerats i bokningen ..så vi hade en show för mindre både dit och hem.. SUCK!
men allt löste sig till det smidiga till slut..
Hemresan dock var ju mindre LATTJO LAJBANS... då vi varit i luft ca 20 min uttalar sig kapten att dem har ngt problem med motorn och överväger om dem kan fortsätta till kph eller måste vända om..
DAMN.. då kände jag bara PANIK!!! JAG VILL HEM!!!!
Men allt gick också smärtfritt och vi landade helskinnade... sicken tumult annars.. iiihh vill inte tänka tanken vad som kunnat skett :/
dock fattades resesällskapet sitt bagage då vi landat och vi fick kludda med Kastrup innan vi till slut landade hemma vid och kunde pusta ut..
AMSTERDAM i sig ska jag väl dock poängtera var en MKT TREVLIG STAD med mkt sevärdheter. Jag besökte Anne Franks Hus, Van Goghs museeum och Reimbrandts bla.. Vi fick sett tulpaner i alla dess kulörer och annat... slurpa goda drinkar och nga heinikens så klart.. Bilder kommer,då dem fortfarande ligger oserterade i min kamera.
Tänk vad en vecka går fort... jag uppdaterar mej såå sällan.. veckorna går i ett svep :)
KUL Säger jag dock.. som är den rastlösa typen.. fniss
Har nyss hämtat ut bilj till ett event i malmö den 10 maj som syrran och jag ska på.. bjuder med henne på drink, goodiebags och möten med bla Carolina Gynning som ska läsa och berätta om sin nya bok..
JOINA OSS VET JAG..
( jag fick reducerat pris Gå 2 betala för 1) NAJS
Packat weekendbagen
kontroll på resebeviset och passet
sett att Amsterdam ska bjuda oss på 22 grader var dag med SOL :)
Har redan planerat en tur till Anne Franks hus( ni vet hon som skrev dagbok-har ni läst den från den hemska tiden då Hitler regerade?)
Vi ska införskaffa som vi gjorde på Irland ett sk dagspasskort där man får fria tillgångar till museeum och åka kollektivtrafiken bla.

Så nu e jag redo.. Kl 3 kommer mitt resesällskap och hämtar upp mej,sen bär det av till Kastrup där vårt flyg ska avgå kl 6 och så landar vi 7.30 i Amsterdam.
Vi ska bo på anrika Hiltons Hotell intill flygplatsen. Perfekt då vi på sönd morgon ska resa hem kl 8 och slipper stressa oss gula och blå inför incheckn som stänger kl 7..

HA EN SKÖN PÅSKHELG-mitt påskfirande blir på sönd.. men funderar på att överraska mina hjärtan på hemmaplan med att ge dem sina påskägg inför fredagsmyset im -så jag lägger en ledtråd åt dem att leta im bitti / em då dem är hemma med pappa..


Vi har haft en strålande dag på Skånes Djurpark hela fam och med lillsyrran som är påskledig.
Sett på djuren och fascinerats av björnarna framför allt.
Haft picknick i solen och ätit årets första mjukglass....
DET E LIVET
syrran och dottern på Skånes djurparks hinderbana....

Dottern fick ridit häst och lyckan var fulltaglig :)och sonen gräva maskin och leka på en traktor.. SALIG Som få :)