myTaste.se

Det räcker Nu!! Dessa sjukdomar

 
 
Vilken härlig vårsol vi kunnat avnjuta dem senaste dagarna. Dock har sonen insjuknat i både kräksjuka som nu blivit febersjuka.. :( så drygt för stackarn! 
 
Igår sönd var det vårkonsert för dotterns drillförening tsm med byns musikkår. Mina tankar under denna föreställning gick delvis till min syster med pojkvän som befann sig i värsta fotbollskaoset. 
De blev jagade av supportrar med maskering och tappade bort en vän i folkmassorna då det uppjagades till tumult. 
Den tragiska utgången av fotbollen ( hände innan matchstart t.om) var att en supporter från motståndarlaget -blev misshandlad till döds av fotbollshuliganer. 
jag finner inga ord.. Sicken jvla tragedi! 
En man som lämnar 4 barn/fru/vänner/släktingar efter sig och som inte har med detta fruktansvärda fotbollsvåld som existerar. 
Jag är fruktansvärt chockad då jag läste och fick höra om detta! Å mina tankar går till alla hans anhöriga ! Detta våld måste få ett slut! 
Ikväll hölls det manifestationer i både hemstaden och i huvudstaden. Mina tankar var hos dom alla <3 
 
jag själv har inte varit på fotboll sen mitt intr la sig strax efter äldre tonår. Men jag kan aldrig minnas att det var så tumult ngn gr som det verkade vara igår. Jag har bara läst en bråkdel o det räcker för att göra mej arg! 
Usch! Vi alla måste dra ett strå till stacken och det gäller ALLT våld runtomkring oss. 
 
Idag har sonen o dottern kurerat sej hemma. Dottern klagade på magont i morse och med tanke på att sonen gjorde likadant i lördagskväll och sen hans sjuka drog igång - tog jag hellre det säkra före det osäkra! 
Jag som arbetar själv på fsk vet hur mkt personalen uppskattar om man inte drar dit smittan helt i onödan.. Men hon blev piggare under em medans sonen fortfarande var febrig och hängig. 
Och nu snart tror jag att även mina tittor blivit trötta! 
 
 
 
 

Epicure italiensk rest

Helgen har gått i ett o det är redan sönd. 
I fred vabbade jag med en hostig och hängig kille och kvällen avrundade jag med två fd kollegor På en fantastisk resturang i malmö. Vi hade en del att prata om :) så kul verkl att se dom! 
 
 
Jag kan varmt rekommendera Epicure på Generalsg i malmö. 
Det åts en såååå god hälleflundra med skaldjursrisotto - yum! Lätt att jag kommer gå dit igen. 
 
 
En god tryffel med en kopp kaffe avslutade vi d med innan vi intog LillaTorg som bjöd på härlig uteservering. 
 
på sistone har jag vaknat 5 varje morgon och givetvis gjorde jag likaså dagen efter .. Tala om seg! Just nu maler mga tankar i huvudet här o även om jag försöker tänka runt dom så finns de där. Ska bli skönt när allt landar ... 
Igår var vi
 
på skridsko kalas i lund hos vännerna. 
 
 
Natten tills idag insjuknade sonen på nytt med hög feber och kräkning :( 
så det blir kurering idag o imorgon ( 48 tim:s regel) för honom medans dottern håller vårkonsert med sin drillförening och Staffanstorps mUsikkår... 
 
Njut vårsolen!! 
 

Sommartider o längtan

 
 
Ibland är livet så där ljuvligt! Att se ens guldkorn med vänner som uppskattar deras tillvaro lika mkt som en annan. Sånt gör en gott i hjärtat! 
 
 
Håller just nu på att fylla i barnens ledigheter i påsk och sommar. Längtan är stor efter sol och värme. Cypern kommer vi besöka under semestern i år. Vi har varit där förr och gillade verkligen deras stränder och matkultur! 
Just vad jag behöver ... 
 
Under denna sommarlängtan smörjer jag in mej dagligen med cocos bodybutter och en hårprodukt som jag vill ge tummarna upp för. Förutom den goda doften gör den under med ditt hår. Perfekt också då du plattar håret! 
Cocos är sommarfeelings doft för mej och det luktar semester!!!! ~ längtar!! 
 
RSS 2.0