Lilla jag


Har fått våra provresultat av läkarna och THANX god hade vi ingen salmonella.. så skönt!
Så imorgon är det dags för jobb igen..
bara på med foglossningsbältet och försöka bita ihop.
Har dock tyckt det var skönt att få vilat upp sej lite då smärtan gjort sej påmind här hemma vid, men det är klart dottern är ju minst lika intensiv ändå..så vila har det blitt i korta intervaller,.

Hösten är kommen.. jag tycker det är en mysig årstid. Nackdelen e väl att det blir mörkt så tidigt om kvällarna,men då tänder vi upp en massa ljus i huset och myser.
Har dock ett dilemma och det är höst/vinterjacka.. suck.. jag kommer ju bli ett fetto på slutet och hittar ingen jacka ..vet ju inte vilken strl jag ska ta.. provade en skitsnygg dunparkas i strl M, den kunde jag knäppa precis.. och på slutet sväller man ju och strl L räcker det då?? Dilemma...
ska ta mej på jakt... en vinterjacka behövs då kylan är riktigt kall nu.
Vill ju inte slänga ut 1290kr på en everest jacka för en säsong i strl L liksom.. ngn som har tips på nga billiga jackor? H&M har d nada..där har jag redan kollat.. VeroModa hade en snygg men ingen i min strl :/ suck!!!
att vara höggravid vinterrtid var nog inte det ultimata.fniss..
Fördelen kanske är att man inte sväller upp med en massa vatten i kroppen på slutet som mga gör som går gravida sommartid :)

Nov-månad närmar sej med stormsteg och det är en månad fullt med kalas.. inte en helg vi kommer ha fritt som det ser ut just nu.. Iofs kul det med, jag älskar då det händer saker..är ju rätt rastlös av mej ..
Morsan fyller 50,jag 28,dottern 3år, moster 48år, kompisars barn fyller år.. ja det verkar ju som folk tidigare hade väldigt lite att göra i febr månad *s*än att föröka sej ...

Ska dock säga att sen man fått barn så prioriterar man bort sej själv.. jag tror inte jag haft ngt direkt firande av mej själv sen dottern kom.. förra året hade vi ett gemensamt litet minikalas för släkten bara.. iår så blir det tårtkalas för dottern.. får se när jag ska ta mitt..kanske i samband med att mannen fyller i dec..ha ngt litet gemensamt för vänner o bekanta.. inget bestämt så får allt se.. och framför allt hur man mår.
Jag brukar iofs uppskatta små trevliga middagar av ngt slag eller ngt resturang besök..

När sen släkt och vänner förhör sej vad man önskar sej,så vet jag ALDRIG..hahha!!! Har faktiskt inget så där högst upp på önskelistan.Jag köper det jag behöver när jag vill ha det.. tror det blir lätt så ju äldre man blir.

Nej nu ska jag ta och slänga i en tvätt och fixa undan lite här på hemmaplan..
Ha en skön dag på er

KRAMAR
Dottern o jag på junibacken sommaren 2008

          (bild tagen från Junibacken, Sthlm, sommaren 2008)


Som mamma är man ofta rädd att saker och ting ska hända ens allt.
Man försöker mga gr vara steget före för att förhindra olyckor, men tyvärr kan man inte vara en hök över sina barn 24 timmar iheller.
Och olyckor kan ske. I detta fall då det gäller min dotter, så trodde vi inte det skulle vara ngt som skulle få en följd. Hon och kusinen lekte för en tid sen på ett kalas och deras lekar e ofta väldigt vilda. Även denna gr självklart..  Dottern stod med huvudet före ner i golvet,vilket resulterade i att blodet spruta ur munnen på henne. Vi trodde bara att det var själva strängen mellan framtänderna och munnen, men det har visat sej i efterhand att tyvärr var det INTE så.
Det har visat sej med en förmörknad framtand -vilket visat sej att själva tandroten i en av framtänderna numera e död. Så min lilla dotter ska bli tandlös fram tills hennes ena permenenta tand kommer i 5-6 års åldern..
Så synd :(
så det blev ett brev till försäkringsbolaget jag fick sitta med igår och ha mej med.. så den 13 nov-dagen efter sin 3 års dag,så ska tanden dras ut ... mitt lilla hjärta!!!!

Fick besked av kusinerna som var med oss på Kreta att de fått sin diagnos fastställt.. de är smittade av Salmonella :(
så vi ringde sjukvårdsupplysningen igårkväll och förhörde oss hur vi skulle ta oss till väga, om vi också var tvungna att ta prover för att se om vi åkt på det.
De tyckte de klart med tanke på att vi oxå vatt magsjuka i förra veckan + vi umgåtts tight med de smittade.
Så sagt och gjort så ringde jag vår vårdcentral på morgonen, och joo ..vi ska lämna prov och jag får inte jobba under provsvars veckan då det kan vara smittosamt.
Jobbar man som jag inom barnomsorgen så säger läkarna att det e en stor smittorisk om jag skulle bära på smittan. Till lika om man arbetar inom vården. Så läkarna sjukskrev mej en vecka tills vi får provsvaren och då får ju oxå dottern vara hemma.
Jag hoppas innerligt INTE att vi e smittbärare,för skulle jag bära det MÅSTE jag göra TRE negativa provsvar innan jag får återgå till jobb, vilket innebär att jag lär vara sjukskriven 3 v utöver.. DAMN :(
och det ska inte vara ngn fara för lillebror iheller.-man blir ju paranoid av sånt här så förhörde mej grundligt.
FRUKTANSVÄRT!

Min Bm ringde mej igår oxå ang mina ryggsmärtor och hon sa att det låter precis som foglossningar samt att ischiasnerven ligger ikläm..så jag ska prova ett tag med Tens hemma och även låna ett foglossningbälte som jag ska ha då jag arbetar,, och blir det inte bättre så skulle jag återkomma. SUCK!
Inte en sak som kommer ensamt asså.
DRYGT!

Har snart inte jobbat på tre v.. känns helt absurt.. men vad gör man ??
vet dock att efter denna graviditet så blir det INGEN mer.. jag har fasiken åkt på allt denna gr :(
jag får för mina gamla synder!!

SUCK o frust!!!!