GRATTIS TILL OSS ALLA UNDERBARA MÖDRAR ( lite extra denna dag KLART)
Vi gör ett fantastiskt jobb alla andra dagar med, men ibland måste man få hyllas :) Inte sant!??
Helgerna och veckodagarna kutar iväg känns det som..
jag hinner knappt med..
Nästa helg vid denna tid ligger vi o lapar sol på playan Alcudia/mallorca och har det bra,.
LÄNGTAT så efter denna semester
och blev riktigt orolig när det hemska askmoln gjorde entre i början av veckan.. tänkte att ödet vill nog INTE vi ska komma iväg... MEN jag hoppas klart att naturkatastroferna lugnar ner sej nu så man kan börja njuta ist fär att oroa sig.
Igårkväll var jag med mitt jobb och våra 4 vikarier på Big Bowl och avnjut god buffe och gott vin.. innan vi tog oss ann bowling i 2 timmar.- Nga strikes blev det och jag vann en av 3 turer vi hann.
kvällen slutade med goda drinkar och andra godheter så jag var rätt bra i gasen av trötthet och förfriskningar då mannen vid 23.30tiden hämtade upp mej..
Somnade på två röda då jag såg sängen... *s*
MEn kvällen var riktigt trevlig och det var ett underbart gäng kollegor vi är.. så roligt!
Idag läggs det sten på hemmaplan och dopet som vi först skulle på, blev inställdt.
imorgon är det mors dag och jag har redan flaggat upp för en Kitchen aid bakmaskin ( hehhe dyr som pocker) eller en ny platttång då min son knäckte min förra..
vad Önskar du dej i Mors dags present?
egentligen så firar vi inte dagen så där ingående men det e rätt skoj då man har bemärkelsedagar som dessa liksom fars dag och så trots allt :)
Min helg går i ett och JAG ÄLSKAR fulla dagar..
i fredags hade jag mIna underbara barndomsvänner på visit.. jag bjöd på käk och god dryck.
sen överraskade jag min kommande vän som ska gifta sig, med att spela in en av sina största artisters låt I just cant stop loving U som Michael Jackson gjort.. jag tänkte använda den som en del av mitt tal på hennes bröllop då jag ska var tärna där..
SICKEN CHOCK hon fick då jag bad henne med tårar i ögonen( av lycka) och hon INTE ville först... MEN gud såå duktig hon var och vi andra fick lägga kör stämmor i mannens studio....kommer bli sååå bra då den kommer framföras...
Igår var vi på ett års kalas i Lund..där en av kusinerna fyllde 1 år.. sjukt vad tiden går.. vi bjöds på grillat,gott väder och alla var på topp..
idag var jag och myste med mina vänners 1 veckas gamla flicka.. BEDÅRANDE sööööt... helt sanslöst att ens barn varit såå smååå.. hon sov så gott i min famn hjärtegrynet.... <3 Tänk vad magiskt det är då ett NYTT liv fötts.. att det ska så lite till för att bli ngt så fint.. OTROLIGT! med tanke på att hjärtegrynet är en mörkhårad snäcka såå var rosa dressen så passande.. en klänning med rosett och ett par leggings  med volangkant i rosa MKT uppskattat...
Bild; lånad från Carolas blogg... en av dem stolta mammorna till denna fina sessa <3
i em har jag planterat lavendel intill mina blommande pionbuskar.. GUD vad jag älskar ljuvliga dofter...
Dottern som egentligen hade avslutn idag på sin drillning klagade på huvudvärk förut så vi fick tyvärr hoppa på det idag.. bara INTE hon nu får den sjukan jag haft.. :(
om en vecka på fred är vi på Alcudia och NJUTER om nu inte den nya vulkanen på Island sätter stopp för detta... grrr.. HOPPAS INTE.. Lollo o Bernie vi e redo för er och värmen nu... VILL VILL::::