Semestern fortsätter ...
är så skönt att kunna sova var morgon till 8-9 när man själv vaknar. Kidsen har blivit sjusovare även dem och nga av morgarna här -har jag tom fått njuta morgonkaffet själv i över en timme. LYX!

Barnen är hos min syster tills imorgon -så vi passar på att måla husgavlarna vita. Vi har ju tegel gavlar i typ rött och det är INTE fint alls. Så vi har målat hela fm och gör sista penseldragen för dagen snart. Sen ska vi ut och beställa terass markis till verandan så vi kan njuta varma HETA dagar/kvällar UTAN att tyna bort av svett :)

I förra veckan var vi på kolmården,Sthlm och njöt ... sen har vi umgåtts med vänner. Grillat,druckit gott, busat och haft en massa goda kvällar i ljusskenet :) är väl det som kallas semester? Vi har två veckor till och hoppas så klart på att solen kommer åter..

Får se om mannen och jag tar oss ut ikväll på ngn resturang i Lund för att ta igen och ÄTA i lugn o ro för en gr skull :) sån lyx behöver man oxå ibland.

Hur har ni det?? KRAMKALAS!!!JAG ÄLSKAR SOL O VÄRME :) och tar varje tillfälle i akt att bättra på brännan sen Alcudia trippen-som jag fick trots si så där dåligt väder...
Att bli bortskämd med en frukostbuffé dagligen som vi blivit i ca 5 dagar
gör att smaklökarna vänjer sej vid äggröra med bacon, gröt och annat gott som brukar stå framme.
Så imorse då min syster med sambo vaknade, efter sovit över, så fick vi inta good frukost med nypressad juice och kaffe med skum och allat annat gott som tillhör.
Äter man en ordentlig frulle håller man sig MÄTT länge..
Sol i sikte idag så idag ska det läggas ut singel i vår ena rabatt .. Igår inhandlade vi nya bambu stråk och andra boll formade växter till vår trädgård..så det ska fixas och donas ...
Har lite att stå i ... sen ska tvätten hängas..finns det ngt som luktar godare??? nytvättat som far i vinden!???
VAd händer hos er idag- en vacker lördag som denna!???
Lots of <3
Jag har inte haft tid eller funderar kring att blogga värst mkt längre...
vi har varit iväg i nga dagar och upplevt Kolmården och Sthlm :) haft underbara dagar,. På kolmården var vi helt fascinerade över delfinshowen som dem bjöd på. Vilka fantastiska djur! Jag var helt mållös efter dess uppvisning. Vi åkte safarin över djurparken också och fick se lejon, giraffer bla.. Barnen var helt till sig.

I sthlm njöt vi solsken på vackra anrika Mornington Hotell på Östermalm. Vi var på Junibacken och busade i ett kaosartat lekpalats.. där det var fullt med folk. Besvikelsen var att det var ingen Pippi på visit utan barnen fick leka på Villerkulla och klättra på Lille Gubben. kvällen var vi på Skansen och njöt sköna toner från vår alles favvis Måns Zelmerlöw. Han är bäst :) älskar denna kille.. Jordnära, trevlig och stoltare skåning får man nog leta efter. Vi fick höra och se Veronica Maggio, Sara Varga och Eric Amarillo bla. Var sjukt mkt folk också.. 25 000 ..publik rekord sades det.. sanslöst.
Cornelia var måttligt besviken..såg d nada... :/
jag fick dock fina bilder på Måns och Veronica då dem repade... INTE fel alls...

Igår var vi på drottningholms slott och mös.. Hade hoppats på den röda mattan men insåg att kronprinsessan fyller ju år idag så dem var nog på Öland alla redan och hade det bra.,,,


Idag blev det hemmavid-tanken var att vi skulle intagit Astrid Lindgrens Värld och sen åkt hem. Men då dem varnar för regnkaos så tog vi det säkra före det osäkra ... Så vi har landat hemma. tvättat, rensat källaren och dottern är på playdejt hos en vän här i byn ... regnet har öst ner praktiskt taget hela dagen så vi har garderat oss med nya dvd från filmkedjan så vi kan mysa ikväll..

Imorgon kommer min ena syster med sambo hit.. Blir fredagsmys på hög standar. funderar redan på vad vi ska bjuda påför ngt gott :)
Vår absoluta favvis skåning - MÅNS ZELMERLÖW....

igår när vi satt i bilkö insåg vi att vi kört förbi Fam Ibrahimovic-Seger :) vink vink.. dem hade tydligen varit i sthlm dem också och roat sig..