Jag e så ledsen för mina dåliga uppdateringar. Jag har legat pall i ngt liknande influensa + stressymtom.. bara att vila och kurera. Hemma hela veckan har jag varit! Det mesta har lagt sig men jag är sjukligt trött och orkar INTE mga knop! Vi hade en toppenlörd förra veckan.. dottern fyllde ju 6 år och det firades från morgon till kväll. Först med besök av sina klasskompisar på Busfabriken som öppnat i Malmö..dem kalasade och busade i 2 1/2 timme och tom födelsegrisen sa den sista halvtimmen; att hon var supertrött och undrade när vi skulle köra hem :) då e man färdig för bus!!! em fortsatte vi med närmsta släkten.. vi hade faktiskt redan beställt smörgåstårta som hämtades på morgonen så vi slapp detta bekymmer oxå. SÅ SKÖNT!! Sen sönd var jag sjukt konstigt i kroppen, Kallsvettades, yr, mådde jättekonstigt och sprang på toa hela tiden.. sen slog det på! INGET KUL ALLS!! Så jag har varit rätt tråkig denna veckan.. barnen har tackar gudarna haft riktigt roligt på sin fsk och skola och det glädjer mej. Har haft hjälp av svärmor och syster också i veckan då mannen var på mässa i två dygn.. Imorgon ska jag på utbildning hela dagen i Bjärred inom småbarnspedagogik. Ska bli intressant bara jag kan hålla mej vaken och inte bli mer frusen.. KURERA KURERA!!! hur mår ni själva ute i landet?? :) Njut fredag-det ska vi göra..
Hej hopp ber om ursäkt att jag håller er på streckbänken ibland.. så e det tyvärr då det är aktiviteter och möten om diverse ting som faller om dagarna här- sen ska det hinnas handlas inför kalasfiranden i helgen. Dottern ska dock hålla barnklas på Busfabriken i år med sina klass kamrater i samma ålder.Sen avrundar vi lördagen med släkt kalas på hemmaplan med beställda smörgåstårtor etc. Idag överraskades jag av mina två kollegor med en flaska champange :) TACK det glädjer mej!!! På facebook blev jag grattad av fler än 200 pers.. jag e så glad för alla människor jag har i mitt liv och haft!!! <3 ni är kärlek till mej!! TACK!!!!

Glöm inte bort nära o kära som fattas oss- en dag som denna! Vi har precis satt ljus till barnens farmor i lund! Kör mot Hbg där vi ska sätta ljus till min mormor o sen åka på kalas!

Grattis mamma på 53årsdagen...