EMANUEL Caspian Mio
(imorgon är det 6 veckor sen du kom...)
OÄNDLIG KÄRLEK!
Gud sicket underbart väder...
Det är riktig vår i luften idag.
Har varit ute på mamma-barn träff på fm och rullat vagnarna på långpromenad. och sen avslutade vi på vårt lokala kondis då mga av dem små sov gott.
Lillebror var dock vaken och såg glädjeligen på  vad jag mumsa i mej..för att sen få smaka på det i sin egen mat :) haha goa pågen där.

Hämtade dottern på fsk och nu har vi busat ute i trädgården som bara den.då Lillebror sover i vagnen på trallen.
passade på att avnjuta en kopp kaffe i solen med.
Mannen o dottern ska och kolla ny bil nu-så medans lillebror sover passar jag på att slänga iväg nga ord.
Är ju så att from imorgon så äger vi ingen firmabil längre iheller-då mannen blivit "varslad" på jobbet sitt. Mannen sa upp sig för en tid sen då det pratades om nedskärning där med på hans företag och framtiden såg oviss ut.
tyvärr mga dystra tider för mga företag just nu.
och att köra runt i en liten Nissan Micra som mannen hade då han var singel ( det var 6 år sen minst..hehe) med en familj på 4 och en barnvagn..nope det funkar INTE!!!
Vet ju att mannen INTE kommer gå arbetslös länge.. han söker jobb flitigt som bara den och han har redan ev ngt nytt på G..så det känns skönt.Plus att han har Länge funderat på att studera marknadsföring och annat för att få ett bredare koncept i ryggsäcken ( han kikade på det redan nu i samma veva som han bytte jobb)
så det kom kanske i tiden detta..
Brukar vara så-jag säger ju att ALLT har en mening och så e det ju. Bara att man själv oftast INTE tar steget.
Hör ju från mga vänner -antingen blir de uppsagda eller deras respektive just nu.. INGEN ROLIG TID då det gäller jobb och annat.
tack och lov har en annan ett jobb som skriker EFTER personal-så vår framtid är ju säkrad så sätt.

Nix pix..man ska INTE hänga läpp.. ta vara på det bästa möjliga och gör det bästa av det.. vi får se det som att mannen får följa lillebrors utveckling mera ingående denna gr tills nästa jobb/studier kommer.

undra om våra nya löner i Kommunal e fastställda? jag e bara nyfiken ... inte för att jag behöver dem men det vore roligt att veta vad man får fast man e mammaledig just nu *s*
tror dock INTE man som kommunalanställd har samma förmåner som mannen har via sitt fackförbund.. den dagen man blir arbetslös?
en garanti täckning då lönen överstiger en viss summa - att om man tecknat denna försäkring utöver-att man får 80 % av sin lön i A-kassa.
Inte för att vi kommunalarbetare kan skryta med chefslöner direkt men ...


Fick bli en Smoothie la Chiquita på vagnrundan på fm.


2 av 4 mammor på fika med barnen från föräldragruppen, som var med idag.


Dotter Busloppa


Åh vad spritter i kroppen då vårsolen gassar alltså. Man blir genast MKT piggare och positivare av sej. Visst är det sjukt vad ett väder kan påverka en?
PÅSK nästa vecka också..
åh vad jag ÄLSKAR traditioner-framför allt sen man själv har skapat en familj.
allt pyssel, all mat och allt annat runtomkring.
UNDERBART!!!

Hur ska NI fira påsken???


Idag har varit en dag då jag först vid 12tiden hunnit sätta på mej fejset och göra mej iordning för att komma iväg och hämta dottern.
Lillkillen här på hemmaplan har visat sin vakna sida från morgon till kvällen första dagen idag.
jag kan säga att han har drygt sovit 2 timmar på sin höjd idag och ÄR tro det eller ej FORTFARANDE vaken ( kl är över 21 på kvällen)
sanslöst!
vad får små spädbarn sin energi ifrån?
Hmm funderar starkt på om det kan vatt kladdkakemuffinsarna som innehåller en del socker-kanske gått över radikalt i mjölken så han fått sej en sockerkick av ngt slag?
HAHA jag ska väl iofs INTE klaga då han visar sin underbara vakna sida, med glädjetjut, leende och annat mys som hör till...
men jag känner igen det syndromet mga mammor säger då mannen kommer hem från jobb och frågar vad de gjort hela dagen-då hon kommer klädd i morgonrocken än kl 17 på kvällen?! :) haha

har haft sug efter Brie ost med valnötter under en LÄNGRE period -så när jag kvällen till ära skulle ta mej lite kex med det på-så smakade faktiskt det INTE lika gott som jag suktat efter.. Det är lite surt :(
Jag som hoppats på Den som väntar på ngt Gott...

tycker tiden bara rusar.. redan på onsd går vi in i Aprilmånad och jag känner mej redan ångestladdad inför dagen D då man ska börja jobba igen :( fast jag vet att jag har mer än ett år kvar tills dess..
jag ska NJUTA som bara den av mammaledigheten -då jag vet att jag gjort mitt sen efter dessa två underverk.

Såg ngt jag funderat ett tag på -idag i ett reklamblad och det är ett preparat från LIFE som rensar ut kroppens slaggprodukter. Har ngn testat det?
Tror ju iofs inte jag får prova det förrans jag slutat amma lillakillen. men jag vill klart testa det -då jag tror det akn underlätta sjukdomar och annat mög man sätter i sej.

och sen tänkte jag oxå höra med er- Ngn som testat Loréals Nya natt inpackning?? Mitt hår är som svinto rent ut sagt just nu och jag måste praktiskt taget leva med inpackningar dagligen i peruken. Tror ni att en natt inpackning skulle kunna göra susen eller har ngn ngt annat bra tips?
glansspray och silikondroppar använder jag med för att få det frissiga kaluffsen att se ngt i schack ut..
hmm är kanske bara en kapning av håret som återstår?!
jag funderar ju på ngt sånt med - och gillar just nu Charlotte Perrellis nya frisyr( dock vet jag INTE om jag skulle klä i lugg och orka platta håret var morgon-då jag INTE har min egen hår och make-up artist på hemmaplan..)
       

men den är GRYMT snygg och klär henne superdyper verkligen!!!
Spec som bild nr 2 tycker jag..


Var ju på kalas igår och lillebror sov sej nästan igenom hela vistelsen av sitt första kalas minsann :) alla som var så nyfikna på honom. Då visade han sin trötta sida minsann :)
Förstår inte vad det är som är så magiskt med barn som kan sova sej igenom höga volymer av barnskrik, sång och annat men så fort det blir tyst så VAKNAR dem på två sek?
Iofs tycker jag det är bättre att dem vänjer sej vid ljud -.så man slipper gå på tårna eller viska då man är hemma. Finns ju inget värre?!

Har idag också bokat kyrka inför dop.Nu ska vi bara informera dem kommande faddrarna som inget vet än :) Får se om dem är sugna?!