God Jul till er! 
 
Vi tänder ljuset denna 4:e advent 
och börjar dukning och julfrukost vid Tv:n och ser på Disney. 
 
Janssons / Grönkålschips/ ädelostcreme/ koka ägg är det enda förutom lite julstädning som ska göras nu innan fam och släkt kommer i em. 
 
Igår hade vi vår årliga uppesittarkväll 
- brukar äta lite gott och spela Bingolotto 
och det gjordes enligt tradition 
och dottern kammade hem en nyårslott 
till nästa sönd! 
Vinsterna i sig är inte det väsentligaste enligt mig, utan bara mysigt att göra ngt tillsammans 
och umgås. 
 
 
 
 
 
 
sonen är tack och lov frisk idag 
men legat pall i hög feber i veckan
och var först igår uppe och satt med. 
skönt! 
Hade varit så tråkigt om han behövt gå in o vila mellan varven idag. 
 
 
fixade griljeringen på julskinkan 
och smakerna gifter sig gudomligt ihop 
Apelsin/Rosmarin/Ingefära
 
  1. Sätt ugnen på 250°.
  2. Blanda 1 ägg, 0,5 dl senap, Rivet skal från 1 apelsin ,2 kvistar rosmarin och 3 cm riven ingefära. Blanda 1 dl ströbröd i smeten.
  3. Bred griljeringen över skinkan och lägg skinkan på en långpanna eller ugnssäker form.
  4. Griljera mitt i ugnen ca 15 min. Garnera med nejlikor och rosmarin.
GOD JUL 
nu hörs vi senare .. 
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej